Cargando

Senderisme: del figaró a la garriga

xavier md   Xavier md, 55 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
14
Plazas libres
1

📅 fecha 05 may 2024

🕐 comienza 09:00

🪇 Hombres y mujeres de 30 a 70 años

Top organizador   📈 904

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Figaró-Montmany



🌃  Punto de encuentro

Estació de tren del Figaró, a 9.05 h


🔤  Información

El diumenge 5 de maig proposo fer senderisme amb l’excursió del Figaró a La Garriga per una zona maca del Montseny. Una bona ocasió per gaudir de la natura i fer amistat.

Sortirem de l’estació de tren del Fiagaró i entrarem per la riera de la Vallcàrquera, molt frondosa i bella. Pujarem cap a Can Planas. La pujada és fàcil, per pista ampla, però té desnivells forts en algun moment. Arribarem a l’alzina de Can Valls, amb vistes prominents sobre el Vallès, Cingles de Bertí, Montseny... Començarem a baixar, passarem per l’ermita de S. Cristòfol i finalment baixada llarga i fàcil fins a La Garriga.

Ruta fàcil des del punt de vista tècnic, i d’exigència moderada per la distància i el desnivell. Cal estar acostumat a caminar per camp i muntanya. El ritme de caminar no serà ràpid però tampoc ens hi entretindrem... Un ritme constant amb les parades justes per menjar quan toqui.

En la ruta ens ajudarem en tot el que calgui però cadascú és responsable dels seus actes. Aquesta activitat és per a adults i sense mascotes.

Cal portar calçat esportiu o de muntanya, i aigua i menjar (dinarem en ruta; durant el recorregut no hi ha cap bar).

Com deveu haver notat, el punt de sortida (Figaró) no és el mateix que el d’arribada (La Garriga). Tots dos punts tenen estació de tren, per a les persones que vulguin anar i tornar amb tren (línia R3). Jo aniré amb cotxe a La Garriga, pujaré al tren (a 8.58 h) i aniré al Figaró; posteriorment recuperaré el cotxe a La Garriga.

Són 15 km, desnivell positiu 550 m (i una mica més de desnivell negatiu: en conjunt hi ha més baixada que pujada). Podeu veure el recorregut en aquest track de Wikilok (el final el farem una mica distint i més fàcil del que surt en aquest track):

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/11-dic-16-15-18-02-168294896

Quedem a 9.05 h a l’estació del Figaró. A la sortida no anirem a cap bar, començarem a caminar quan estiguem tots (si alguna persona vol anar primer a un bar, pot agafar el tren anterior i tindrà mitja hora de temps extra per anar a un bar). Si alguna persona perd el tren que arriba a 9.05 no l’esperarem, ja que el tren següent tarda 1 h 30’ a passar.




✅  Apuntados

  • Elena


Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios

francisco 

Estoy en la estación de tren de Figaró +3 días

xavier md 

Sí, el tren passa per Pl. Catalunya a 8.05. Jo pujaré al tren a La Garriga

+3 días
nuria Perdó, a 8.05!!!! +3 días
nuria 

El tren passa per Plaça Catalunya a 7.35

+3 días
xavier md Amics, amigues, tot preparat per a demà! La previsió meteorològica és bona, o sigui que crec que tindrem un bon dia senderista. +3 días
Marga 

Em sap greu, no podré venir.


+3 días