Cargando

Senderisme, rupit secret a la primavera

Rafa   Rafa, 53 TOP


Regístrate o inicia sesión para apuntarte

Apuntados
1
Plazas libres
19

📅 fecha 12 may 2024

🕐 comienza 09:30

🪇 Hombres y mujeres de 18 a 98 años

Organizador Nivel 3   📈 168

🔈                    

🗺  ¿Dónde se hace?

Rupit



🌃  Punto de encuentro

rupit


🔤  Información

Per apuntar-te envia"m missatge privat

RUPIT SECRET A LA PRIMAVERA (EXCURSIÓ TOP 5) -

ROQUES GEGANTS - SALTS D’AIGUA - VISTES - FAGEDES - RUPIT

La idea és que aquesta excursió sigui una successió de sorpreses, anirem descobrint llocs únics i especials que envolten el poble de Rupit, guardonat el 2022 amb el “Best Tourism Village” de l"OMT (Organització Mundial de Turisme).
La ruta és circular i començarem des d ́un espectacular balcó a la Vall d ́Hostoles, amb una església del segle XVIII i un bar on podrem fer el primer cafè, visitarem un laberint de roques gegants enmig d"un bosc de faigs, un lloc ple de llegendes màgiques de bruixes... i tindrem més boscos espectaculars, prats verds plens de flors, racons amb molta humitat, salts d"aigua (un de més de 100 mts), fonts, vistes increïbles, ermites, vaques, ovelles, miradors.. i per descomptat el bonic poble de Rupit, amb els seus carrers empedrats i el seu pont penjant, on arribarem sobre les 14 h, després de fer els primers 11 km, quasi tots de baixada, i on podrem fer el pícnic per després continuar fins al lloc d"inici per un camí preciós i fàcil,amb fagedes i avets, on pujarem 200 mts de forma progressiva durant 7 km.
Si tens algun dubte o vols conèixer amb més precisió els llocs que visitarem pots preguntar-me per privat.. però si prefereixes que sigui una sorpresa deixa"t portar.

Esperem un dia amb sol, entre 14 i 17o, vent fluix, i molta visibilitat
Total km a peu: 18 km
Desnivell: 400 mts acumulats
Dificultat tècnica: Fàcil, sense perills ni vertigen.
Dificultat física: Baixa, l"ascensió és progressiva, i es fa en dues parts
Temps total: 7 hores aprox.
Aportació: 12 euros (Bizum fins 24h del dijous 9 de maig). 15 euros (Bizum abans 12h del dissabte 11 de maig). Nens fins a 14 anys gratuïts, mascotes pregunteu.

Amb els que confirmeu faré un grup de whatsapp. El punt de trobada es facilitarà als assistents. Màxim 20 assistents. Si no disposes de vehicle indica-m"ho.

En cas de pluja o causa major s"anul·larà l"activitat i es retornarà immediatament l"import íntegre als assistents.
L"organitzador no es fa responsable d"accidents i/o perjudicis que puguin passar als altres assistents, a un mateix o terceres persones durant aquesta activitat. No s"hi inclou cap assegurança ni transport.

No deixeu el telèfon aquí, ja que és visible per a tothom, per apuntar-vos a escriure"m missatge privat.
Per raons de privacitat aquí no apareixen els assistents.




✅  Apuntados



Regístrate o inicia sesión para apuntarte


📄  Comentarios